assalamualaikum welcome to my little diary

Tuesday, 24 March 2015

Review Pore Care Pack Daiso

Assalamualaikum..
Sape yg penah cuba menda alah ni yer?hehe best kn,boleh tanggalkan bintik hitam atas hidung tu.So, kalau korang ada masalah berkaitan boleh la mencuba yer..Lagipun, senang je cara nak guna.
Step how to use
- wet your nose after washing.
- remove transparent sheet by dried hand.
- paste the sheet from the middle of pack and press after the shape of your nose.
- dry for 10-15 minutes.
- remove it from the outer part to middle.

**ni la rupa benda alah yg dpt tolong hilangkan bintik hitam tanpa perlu picit.boleh beli di daiso okayy

**dalam ni ada 4sheets


***ni salah pakai taw!terbalik..hewhew..

Time nak tanggalkan ni boleh tahan sakit jgk la..tapi hasilnya memang puas hati bila tgk bintik2 hitam melekat kt sheet tu. Ni pengalaman sendiri guna produk ni.review ikhlas untuk share dengan semua..hehe..




No comments:

Post a Comment